Bare skyer beveger stjernene

Marias bror, Pilten, d r av kreft bare ni r gammel Moren blir syk og isolerer seg helt, derfor sendes Maria til slektningene sine i sommerferien Mens hun er hos besteforeldrene sine i Bergen, m ter hun Jacob For slippe snakke om Piltens d d, lyver hun for Jacob, og forteller om Pilten som om han lever i beste velg ende Men Jacob oppdager sannheten Med hans hjelpMarias bror, Pilten, d r av kreft bare ni r gammel Moren blir syk og isolerer seg helt, derfor sendes Maria til slektningene sine i sommerferien Mens hun er hos besteforeldrene sine i Bergen, m ter hun Jacob For slippe snakke om Piltens d d, lyver hun for Jacob, og forteller om Pilten som om han lever i beste velg ende Men Jacob oppdager sannheten Med hans hjelp klarer Maria begynne leve igjen etter det triste som har skjedd, og hennes mot og sterke kj rlighet driver ogs n ut av sorgen DnBB AS
Bare skyer beveger stjernene Marias bror Pilten d r av kreft bare ni r gammel Moren blir syk og isolerer seg helt derfor sendes Maria til slektningene sine i sommerferien Mens hun er hos besteforeldrene sine i Bergen m ter hu

 • Title: Bare skyer beveger stjernene
 • Author: Torun Lian
 • ISBN: 9788203240614
 • Page: 491
 • Format: Hardcover
 • 1 thought on “Bare skyer beveger stjernene”

  1. "Hvis et menneske lever omtrent sytti år, så er ni år litt mindre enn en sjuendedel."4.5 stjerner. // Det er bare et eller annet med denne historien som virkelig rører noe i meg. Jeg har siden jeg var liten elsket filmatiseringen av boken som gjorde et enormt sterkt inntrykk på meg, og jeg tror nok at det sterke forholdet jeg alltid har hatt til filmen også har påvirket meg en god del som leser av boken. Jeg har sett for meg de ulike karakterene jeg nærmest har vokst opp med og hvordan t [...]

  2. Det er et par år siden jeg leste denne, men husker at det var en stor favoritt. Så utrolig skjør og rørende bok, som jeg husker at gjorde stort inntrykk.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *