Klar, ferdig, gå!

Har du bestemt deg enda sp r Lisa Jeg anstrenger meg for se helt uforst ende ut, men dessverre vet Lisa at jeg bare fors ker vinne tid Om to m neder er det sprang og galoppkonkurranser p Karlsvedens travbane Lisa vil at jeg skal melde p Star Hvis jeg hadde v rt flinkere til ri, og hvis Star hadde v rt skikkelig trent, hadde jeg kanskje v get Men jeg er ikk Har du bestemt deg enda sp r Lisa Jeg anstrenger meg for se helt uforst ende ut, men dessverre vet Lisa at jeg bare fors ker vinne tid Om to m neder er det sprang og galoppkonkurranser p Karlsvedens travbane Lisa vil at jeg skal melde p Star Hvis jeg hadde v rt flinkere til ri, og hvis Star hadde v rt skikkelig trent, hadde jeg kanskje v get Men jeg er ikke stort mer enn en nybegynner, og Star er bare en mager liten hest uten muskler Det m et under til hvis vi ikke skal skjemme oss ut Du har forresten ikke noe valg Jeg har allerede meldt deg p , sier Lisa og ler.
Klar ferdig g Har du bestemt deg enda sp r Lisa Jeg anstrenger meg for se helt uforst ende ut men dessverre vet Lisa at jeg bare fors ker vinne tid Om to m neder er det sprang og galoppkonkurranser p Karlsvedens t

 • Title: Klar, ferdig, gå!
 • Author: Pia Hagmar Hulda Westberg Sparbo
 • ISBN: 8204129505
 • Page: 421
 • Format: Paperback
 • 1 thought on “Klar, ferdig, gå!”

  1. Lukaisin aamulla sängyssä suomenkielisen version (Klara ja laukkakisa, pöh mikä käännös, mutta kansi oli suomeksi kivempi kuin yllä) ja täytyy minun myöntää, että heppakirjoiksi tämä sarja on ollut yllättävän hyvä. Luin kolme edellistä elokuun tienoilla ja nyt sattumalta törmäsin tähänkin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *