Vallja e yjeve

None
Vallja e yjeve None

 • Title: Vallja e yjeve
 • Author: Lasgush Poradeci
 • ISBN: null
 • Page: 118
 • Format: None
 • Vallja e yjeve Vellim poetik i poetit Lasgush Poradeci botuar me .Vargjet Vallja e Yjve Yjt e ndezur si fingjill, Q vrtiten pal pal, Prej mosgjje zun fill Plot me jet e mall t val. Lasgush Poradeci Poezi Shqip un jam klevi kam vlla englin dhe e dua shume e pershendes eshte futbollsit qkr NIPT DRT LJ Medmar Navigation Drejtoria Rajonale e Tatimeve Durrs LC SCAVI PIZZETTI SRL Drejtoria Rajonale e Tatimeve Tiran

  1 thought on “Vallja e yjeve”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *