Ceritera Cinta

YANG LEBIH INDAH Knowing you adalah antara perkara yang indah pernah berlaku dalam hidup I Cuma I ragu ragu, adakah akan ada yang lebih indah daripada tu Will I get the chance Atau I cuma boleh berharap IqbalSI MAMAT JAMBUBab bergaul dengan perempuan, memang Rush bendul sangat Tapi bila Amal datang, all hell break loose Eh, tolonglah Kau jangan nak bajet hot sangYANG LEBIH INDAH Knowing you adalah antara perkara yang indah pernah berlaku dalam hidup I Cuma I ragu ragu, adakah akan ada yang lebih indah daripada tu Will I get the chance Atau I cuma boleh berharap IqbalSI MAMAT JAMBUBab bergaul dengan perempuan, memang Rush bendul sangat Tapi bila Amal datang, all hell break loose Eh, tolonglah Kau jangan nak bajet hot sangat Kau bogel depan aku pun, aku tak hinginlah dengan kau Amal Apsal Sebab kau songsang Suka perempuan Sebab Kau pengkid RushAWEK PISANG GORENG 2Kerja Kerja Kerja Kerja Memang susah dapat suami gila kerja ni Nak bermanja pun payahTERI SOLEH, SUAMI SOLEHAHSetiap apa yang terjadi, pasti ada hikmahnya Things happened for a reason, Din Let s make the best of it Fai Make the best of what, Fai Look at yourself, Fai Aku nak buat apa dengan kau DinMY SLURPEE SLURPS Masa silamnya gelap Jiwanya kosong Dalam perjalanannya mencari arah dan sinar, si dia muncul tiba tiba Sebab yang curi curi tu yang manis Slurpee slurps kind of yummy DamienLELAKI SEDINGIN DIA 2Hakikatnya, bukan mudah mengejar happily ever after.
Ceritera Cinta YANG LEBIH INDAH Knowing you adalah antara perkara yang indah pernah berlaku dalam hidup I Cuma I ragu ragu adakah akan ada yang lebih indah daripada tu Will I get the chance Atau I cuma boleh berhar

  • Title: Ceritera Cinta
  • Author: Syah Shah
  • ISBN: null
  • Page: 490
  • Format: Paperback
  • 1 thought on “Ceritera Cinta”

    1. Saya ada dua buah novel ni. Satu tu buku baru dan saya nak jual yang itu. Siapa berminat, boleh la PM ya. Terima kasih.

    2. 3* I Like it. Buku ini menghimpunkan semua *semua ke ya? cerpen2 yg pernah ditulis oleh Syah Shah. Jadi kalau tak berkesempatan membeli cerpen2 tersebut berbaloi lah menyimpan yg ini sebagai koleksi. Yang Lebih Indah ada beli cerpen tu tapi masih tersimpan di rak tanpa dibaca , Singkatnya kisah dia. Si Mamat Jambu Reread.Suka Awek Pisang goreng 2 ermmmm bukan favorite Isteri soleh suami solehah Rereadigtkan ada penambahan, Fawwaz ada dlm ni lah terpinga-pingga seketika eh ni Fawwaz yg mana yadus [...]

    3. Senang ati adik seorg ni dah berUBAH 360° !!Fawwaz berubah untuk kebaikkan memang di tuntut & Andria you are the cutest, while Ma (Daus) is the comelness.Semata-mata nak tau apa cerita Fawwaz,tu yg ku beli jugak buku ni walaupun dah ada yang limited tapi syah sambung kan lah sampai jd bapak budak Fawwaz tuuu smile emoticon & Apa ke hal dgn Bo & Jimmy, jangan lah bior tergantung sih!!For those looking for this awesome author's short story, fret not, he have come out with his update v [...]

    4. Suka n puas ngan semua cerita yg di sajikan, cuma jimmy & Bo tu aja yg tk begitu msuk di jiwa. Sempat terkonpius sebentar n terpikir kenapa penulis ni asyik pakai nama fawwaz aza,,, eh ternyata emang orang yg sama, the one n only si fawwaz malaun tu yg interframe di mana"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *