The Black Sheep

Willa Ross knew she wasn t welcome in her hometown of Cascade, Wyoming Especially not by Clay Cantrell who still held her responsible for the accident that caused the death of his sister five years before.But when her aunt took ill, and desperately needed her to look after the failing family ranch, Willa couldn t say no not to the woman who d raised her.Willa s presenceWilla Ross knew she wasn t welcome in her hometown of Cascade, Wyoming Especially not by Clay Cantrell who still held her responsible for the accident that caused the death of his sister five years before.But when her aunt took ill, and desperately needed her to look after the failing family ranch, Willa couldn t say no not to the woman who d raised her.Willa s presence stirred up painful memories for Clay So she d vowed to keep out of his way Yet they were drawn to each other this time not as love struck teenagers, but as man and woman.
The Black Sheep Willa Ross knew she wasn t welcome in her hometown of Cascade Wyoming Especially not by Clay Cantrell who still held her responsible for the accident that caused the death of his sister five years be

  • Title: The Black Sheep
  • Author: Susan Fox
  • ISBN: null
  • Page: 468
  • Format: None
  • 1 thought on “The Black Sheep”

    1. 4 Stars ~ When Willa was 17 she'd been in a horrible car accident that took her best friend, Angie's life, and while she was unconscious in the hospital, her cousin had claimed it was Willa that had been driving. No one believed Willa when she woke up and said that Paige had been driving recklessly. Having to face the ostracization of the whole community had been bad enough, but losing the bond she'd had with Angie's older brother Clay had gutted her. Willa had been orphaned and then living with [...]

    2. Excellent Awesome readWilla-Paige were cousins and Clay-Angela were brothers -sisters,Willa-Angela were best friends,Clay-Willa both ahve attraction for each other share few kisses until one day a accident happened killing Angela n injuring Willa badly,since Paige was driving the car she was scared n afraid her life would be ruined as she had big ambitions whereas Willa wanted to live in ranch n enjoy the works so Paige said to everyone it was Willa who was driving,Paige's parents believe their [...]

    3. At a cursory level, the title is a perfect fit because black sheep is how the hero and the whole community in Wyoming regarded the heroine. Background story: At 17 years, she was wrongly blamed for killing her best friend -- and the hero’s younger sis – by driving recklessly. Her cousin was the real culprit but as she (the heroine) was badly injured in the accident and hospitalized, she couldn’t deny the story. When she came out of the hospital and tried to tell H the truth, he was too sic [...]

    4. This is one of those frustrating read I really hate however the fact that I was so pissed is reason enough to give it 3 stars. I just saw this cover and the whole story came back to me. The hero was a dick and her family was the worst and she was an angel who just took and took. Soooo madding! Why did she not say anything about the sister bitch!!!! Omg and she kept going on about it was only her that was good blah blah blah. Bitch supreme. Slap that bitch upside her head and no good grovel scene [...]

    5. 4,5stars.Bener-bener cerita yang bagus. Mengenai seorang gadis bernama Willa, yang disaat umurnya beranjak remaja harus menerima kepahitan atas ketidakadilan yang terjadi pada dirinya. Ibaratnya,Sudah jatuh, tertimpa tangga pula. Pernah bayangin gak sih, ketika kita kehilangan sahabat baik kita untuk selamanya, kita malah dituduh sebagai penyebab kecelakaan itu, dan tragisnya kita bahkan tak memiliki kekuatan untuk membela diri kita karna semua orang yang semula dekat dengan kita tiba-tiba saja [...]

    6. Pertama, thanks to Diajeng yang udah ngasih buku ini buat adikku. Jadi aku kan bisa nebeng ke Jeng Santy, hehe Dan, secara khusus, dia udah titip pesen, supaya aku baca Dilema Cinta Willa ini. Kubaca deh, sekali duduk, waktu nunggu giliran nyuci di rumah tadi pagi :p Cukup 1 jam saja (kek judul lagu, dah)Dilema Cinta Willa ini ceritanya tentang Willa, yg saat berusia 18 th diusir dari rumah Paman Cal dan Bibi Tess. Willa diusir, karena setahun sebelumnya, dia dituduh menyebabkan kematian Angie, [...]

    7. cerita yang mengharukan dimana bertaon2 ce nya di tuduh mengakibatkan kematian sahabatnya sendiri .terkucilkan dari kota kelahirannya dan terusir sampai dia harus kembali ke kota ini karena kematian pamannyak ada yang percaya dia enggak melakukan nya karena sebenernya pelakunya sepupunya sendiri yang nyetir sambil mabuk ( nih gak spoiler yadari awal juga di kasih tau kok hehehe)hmmmmmmakhirnya si ce bakal ketemu dengan kakak co si sahabatnya itu.ternyata dari kecil si ce suka ama co itudan co ny [...]

    8. hmpfh penasaran akut sama buku ini karena recomended chiko nihya ampun setelah baca nih buku duh heroinenya lemah banget seh[image error]pupunya juga pengen gw tampol aja[image error].ganya[image error].uras esmositapi kok cuma begitu doang sih cerita ttg sepupunya yang jahat itu [image error]

    9. Nggak bisa berhenti ngebaca ceritanya sampai halaman terakhirCeritanya ngebuat perasaan haru biru ngeliat kesendirian dan perjuangan Willa Ross yang diasingkan oleh keluarga dan warga kampungnya Yang ngebuat bintangnya kurang satu karena konflik Willa dengan Clay Cantrell nggak terlalu heboh trus Claynya juga gampang luluh hanya karena "kecelakaan" kecil yang dialami Willa dan karena waktu Clay tu tau siapa sebenarnya yang ngebuat adiknya meninggal, emosi Clay nggak terlalu jelas. Mungkin kalo e [...]

    10. Semua dimulai dari rasa panasaran saya melihat salah seorang teman memberi ating 5 buat buku ini akhirnya langsung hunting deh nyari buku ini. Untungnya buku ini masih banyak terdapat di oasaan. Jadi bisa cepet nemu ^.* Yang kusuka dari buku ini, alur ceritanya tersusun rapi. Penokohan cewenya cool. Dia bisa keras, tegar, tapi di lain pihak dia rapuh, penyayang dan mudah menyerah. Pokoknya ini termasuk hq rekomended deh ^.^

    11. Ceritanya sedih, sampe nangis pas ngebacanya. Apalagi pas Willa ngunjungin makamnya Angie. Si Paige itu nyebelin banget yaaa. Pengen ngamuk rasanya.Kasian Willa. Tapi doi tangguh juga. Gak gentar bo, ngadepin Paige. Malah cuek bebek. Mungkin karna Willa tau dia gak bersalah dan nyimpen kartu truf tentang kejadian yang menewaskan Angie

    12. Note: not sure if that is the right edition. Heroine is thought to have killed the hero’s sister in a car accident. (All lies spread by the actual driver). Hero fights his attraction. Over the top townspeople add to the heroine’s angst.

    13. Temanya sama persis dg buku Susan Fox sebelumnya, To Claim A Wife dan gw lebih suka the black sheep ini. dan rasanya ini HQ pertama dhe yang bikin gw ikutan mewek, bukan karena romance'na yg menyentuh tp saat Willa mengenang persahabatannya dg Angie dulu ;(

    14. Recomended,,sure,,you have to read this book.Seru, ceritanya bagus, ga ngebosenin sampai ga sadar kalo sudah halaman terakhir dan menyentuh. Jangan sampai ga beli

    15. Agak so so aja sih,Konflik agak lebay. Dan cowoknya pun gampang takluk. Jdnya gak gt seru d. Tp mayanlah bwt bacaan ringan. Gak ada ehem2nya sih ^^

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *